Freebird airlines

Freebird airlines

Wij Freebird Airlines zorgen voor onze passagiers . Als men officiƫle doktersattesten bezit, wordt de medische bagage gratis geaccepteerd als gunst.
Om deze gratis te accepteren, moeten passagiers ons via e-mail op de hoogte stellen van het doktersattest en de inhoud van de geneesmiddelen.

Voor medicijnen in handbagage wordt onderstaande regelgeving toegepast;

Voor injecties en medicijnen in de passagierscabine,

Houd er rekening mee dat de passagier onze regels dient op te volgen, zoals hieronder beschreven;
*** Passagiers mogen de medicatie / insuline-spuiten meenemen in de cabine (max. 6 kg.), die tijdens de vlucht moeten
worden gebruikt . De rest van de medicatie / insuline-spuiten moet mee met de bagage samen met het rapport van de arts.

Dit attest moet ook een verklaring bevatten indien er noodzaak of aanwezigheid vereist wordt van een begeleidende persoon. Indien het rapport een dergelijke noodzaak vermeldt, dient de passagier te zorgen voor zijn / haar eigen begeleider .

Gelieve de passagier te informeren dat hij de medicijnen en de naalden moet aangeven omdat de passagier de eigen verantwoordelijkheid heeft voor dit soort artikelen. Freebird Airlines aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid / verantwoordelijkheid tijdens een grondveiligheidscontrole of dergelijke.
We zullen alle betrokken diensten dienovereenkomstig informeren.

*** Wij willen u graag op de hoogte brengen en eraan herinneren dat, als gevolg van veiligheidsvoorschriften, medicatieapparaten met een scherpe punt of scherpe rand niet aan boord worden geaccepteerd in handbagage en
moeten worden meegegeven met de bagage.