easyJet

 

easyjet

 

Als u medicijnen in uw ruimbagage stopt, moet u deze apart van andere items inpakken en een doktersverklaring overleggen waarin wordt bevestigd dat u ze nodig hebt terwijl u niet thuis bent.

Welke medicijnen en apparatuur u aan boord kunt nemen

U kunt alle medicijnen en medische apparatuur gebruiken die u nodig heeft. Dit omvat gelpacks of koeltassen om de temperatuur van uw medicatie, voedsel en gespecialiseerde apparaten, zoals dialysemachines (afhankelijk van de groottevoorschriften), CPAP-machines en vernevelaars te handhaven.

Als u medicijnen aan boord neemt, moet u ook een doktersverklaring overleggen waarin het soort medicijn wordt bevestigd en waarvoor het wordt gebruikt. U kunt ook via de beveiliging vloeibare geneesmiddelen groter dan 100 ml meenemen als u een doktersverklaring heeft.

Let op: we kunnen medicijnen niet aan boord koelen.

Krukken en looprekken kunnen aan boord worden meegenomen. Ons cabinepersoneel bewaart ze voor u en brengt ze terug na de landing. Loopframes kunnen aan boord worden bewaard als er ruimte beschikbaar is, of we zullen het in het ruim van het vliegtuig plaatsen en terugbrengen na de landing.

Draagbare medische apparaten moeten passen in onze standaard cabinebagage, 56 x 45 x 25 cm, anders moeten ze in het ruim gaan.

Medische apparaten die gewoonlijk aan boord worden genomen, zijn onder meer:

CPAP-machines
vernevelaars
TENS-machines
Draagbare dialyse-apparaten

Als u meerdere medische apparaten of een groot stuk medische apparatuur mee moet nemen, neem dan ten minste 48 uur vóór uw vlucht contact op met ons Special Assistance-team zodat zij u kunnen adviseren.


Voor eventuele aanvullende vragen, raad ik aan contact op te nemen met een van onze Special Assistance-specialisten via de relevante telefoonnummers

http://www.easyjet.com/en/help/preparing-to-fly/special-assistance/contact-us