CORONAVEILIGE INFODAG

Beste deelnemers,

Jullie hebben ingeschreven of willen jullie inschrijven voor de infodag van StomaVlaanderen op zaterdag 25 september in Gent.  Een infodag die wij zo “coronaveilig” mogelijk organiseren volgens de regels ons opgelegd door de overheid en in overeenstemming met de regels die momenteel gelden in het ICC te Gent.
Daarom zal iedereen die zich aandient op de infodag worden gescand vooraleer de zaal te mogen betreden.
U heeft dus een COVID CERTIFICAAT nodig om toegang te krijgen. Een COVID CERTIFICAAT dat waarschijnlijk meer en meer zal nodig zijn,  wil je zelfs nog maar een bezoek brengen aan een restaurant of café.

Om toegang te krijgen tot de infodag heeft u verschillende mogelijkheden:

U heeft een Covid certificaat bij u:  dit certificaat wordt gescand en u kan binnen stappen.
U heeft nog geen Covid certificaat, maar wil er wel een:

dan kan u voor de papieren versie bellen naar 078 78 78 50, enkele malen op cijfer 1 klikken als u het certificaat wenst toegestuurd te krijgen per post en wanneer men het u vraagt,  toetst u uw rijksregisternummer in ( 11 cijfers ) dat u vindt op de achterzijde van uw identiteitskaart en dat begint met uw omgekeerde geboortedatum. Binnen de vijf dagen wordt het certificaat u dan per post toegestuurd. U vindt dit certificaat dezelfde dag ook nog terug in uw e-box.

U kan ook een digitale versie aanvragen via uw smartphone/PC: door de code te downloaden via een app op uw smartphone en zo bent u ook in orde.

Het certificaat is eveneens beschikbaar via de gezondheidsportalen:  Mijngezondheid.be of MyHealthVieuwer.be

U kan ook een sneltest laten afnemen vooraleer naar de infodag te komen, in dit geval mag deze niet ouder zijn dan 24 uur.

 

Indien u het attest vergeten bent of bij geen positieve scan kan u nog altijd in de apotheek in Gent een sneltest laten doen, maar deze test is niet gratis.

Wij rekenen op jullie en wensen jullie een leerrijke, interessante maar vooral veilige dag toe.

Jean-Pierre Vanderstukken,
Voorzitter StomaVlaanderen